Клюки от България 

Преслава с рекордни продажби на албума си

Преслава бележи нечувани продажби. Напук на тенденциите в бранша да не се издават албуми или да се правят такива с вече известни хитове, добричлийката пусна „Да гори в любов“. В него Преслава представи на феновете си 5 чисто нови песни и вече държи рекорд по поръчки.

Албумът на поп фолк изпълнителката е най-продаван, което учудва и издателите й от „Пайнер“, предвид обичайния спад на купуването на дискове във време, в което всеки тегли песни от интернет. Това е и причината в бранша да се издават албуми само за престиж. С тях изпълнителите по-скоро приключват даден период в кариерата си. Включват вече доказани хитове, което прави дисковете търсени по-скоро от колекционери.

С решението да включи пет нови песни в „Да гори в любов“, които не са представяни преди това пред публика, Преслава възстанови старата практика на издаване на албуми, пише „Уикенд“. Хитовата изпълнителка не направи промоция, каквато бе традицията в брашна преди. Тя представи хитовете си с видеоклипове.

Хитрият ход на Преслава дава резултат и албумът й е най-продаван. Наложило се дори да бъде пуснат втори тираж, при това броени дни след появата му на пазара, предават от hotarena.net.

След добре свършената работа по албума, Преси е решила да си вземе и почивка. Затова при всеки удобен случай тя обикаля различни дестинации. Поп фолк изпълнителката вече беше в Италия и Турция. А вчера Преслава зарадва своите фенове с кадър по бански от Дубай.

За секунди снимката събра хиляди харесвания и одобрителни коментари. Преси получи многобройни комплименти за външния си вид, който се дължи на дългите разходки на певицата сред природата.

Преслава често споделя кадри как двете с Паола се разхождат, а това се отразява много добре на фигурата й. Благодарение на дългите разстояния, които Преси изминава, тя бързо влезе във форма след раждането на малката си принцеса. Затова и няма какво да крие и смело показва перфектни форми от Дубай.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook