Клюки от света 

Принц Чарлз напусна Уиндзор просълзен (Вижте първата му публична поява след смъртта на Филип)

За 72-годишният принц Чарлз сега е двойно труден период: тъгата от загубата на баща му се смесва с горчивината на семейните проблеми с най-малкия му син. Хари който има напрегнати отношения буквално с всички свои роднини.

Мнозина предполагаха, че споделената скръб ще помогне за помирението, но досега нищо не дава повод да се вярва че предположенията са верни. Вчера, 15 април, принц Чарлз, заедно със съпругата си Камила Паркър-Боулс, се появи за първи път публично след новината за смъртта на баща си. Двойката посети градините на Marlborough House в Лондон, където се появи своеобразен мемориал в памет на херцога на Единбург.

В очите на принц Чарлз ясно се виждаха сълзи, докато той разглеждаше планините от цветя и трогателни послания, адресирани до баща му. След това първият по ред на опашката за кралския трон отиде до замъка Уиндзор, където сега е кралицата. Източници казват, че принцът е напуснал резиденцията на Нейно Величество в сълзи: не е могъл да сдържи емоциите си при среща с опечалената си майка.

„Дори да знаете, че здравето на любимия ви баща е лошо, това не намалява болката, когато му дойде времето. Чарлз е невероятно натъжен “, – цитиран от The Telegraph казва източник, близък до принца, предават от graziamagazine.ru.

Facebook коментари
(Visited 56 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook