Клюки от света 

При развод Джулия Робъртс олеква с 200 милиона (Вижте какъв кошмар очаква актрисата)

Джулия Робъртс буквално се събуди известна след излизането на филма „Хубава жена“. Влиятелни бизнесмени и холивудски красавци паднаха в краката на актрисата, но от 2002 г. в сърцето й имаше място само за един мъж – съпругът й Даниел Модър, който работи като оператор.

Известната красавица със състояние от 250 милиона долара изобщо не се смущаваше от разликата в доходите със съпруга си и до преди година бракът им можеше да се нарече примерен, но в пресата има съобщения за предполагаем предстоящ развод.

Според последните слуховете сестрата на съпруга на Джулия открито нарича актрисата глезена и арогантна жена. Упреква снаха си, че има специални претенции за отношението към нея както и това към децата й.

Говори се, че актрисата искала специално място за паркиране когато води децата си на училище сутрин. Както и да се хранят в школото само със здравословна храна.

Модър и Джулия са семейство от 18 години и често се чува, че са имали доста различия и кавги. Както и, че оператора често кръшкал на половинката си.

Медиите отново започнаха да пишат, че двойката се развежда, а новото обстоятелство, което разкриват е, че разводът може да струва на актрисата цели 200 милиона долара, съобщава чуждестранните издания, тъй като не са подписали и нямат предбрачен договор, предват от ekran.mk.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook