Клюки от България 

Преслава сбъдна едно от желанията на феновете си (Вижте най-накрая наедрялото коремче на певицата)

Преслава се осмели най-накрая да се покаже в цял ръст без да прикрива нищо. Досега поп фолк изпълнителката не беше качвала кадри, на които се вижда коремчето й. Снощи, след толкова време на очакване, Преси сбъдна мечтата на почитателите си да видят коремчето й.

Тъй като бъдещата майка дълго не показваше корема си, някои от почитателите й предположиха, че тя въобще не е бременна, а само се преструва. Когато Преслава пусна клипче от фитнес залата, феновете й още повече се усъмниха в нейната бременност.

Много от почитателите на Преси я питаха защо се крие, а това накара бъдещият татко да избухне с нецензурни думи в мрежата, отправени към питащите едно и също почитатели.

Откакто съобщи хубавата новина, че ще става майка и се оттегли от сцената, Преслава споделя с феновете си различни кадри от нейната лятна почивка. Често Преси качва и свои хитове в мрежата.

Преслава и Павел са се отдали на пълен релакс и обикалят ли, обикалят. И въпреки че до броени дни се очаква Преси и нейния любим да станат родители, те не се отказват и продължават да пътешестват.

Последният кадър, който певицата пусна е от Турция. „С дъх на август“, написа Преси към него. С тази снимка тя успя да зарадва всички свои фенове, които от дълго време очакват да видят наедрялото коремче на поп фолк изпълнителката. Преслава получи хиляди комплименти за външния си вид, както й пожелания за леко раждане на първата й рожба.
Преслава сбъдна желанието на феновете си и показа коремчето си сн. Фейсбук

Преслава сбъдна желанието на феновете си и показа коремчето си сн. Фейсбук

Почитателите на Преси не пропуснаха да й кажат, колко много я обичат и колко много им липсва. Те сравниха своята любимка с „морска сирена“. „Много сладко коремче…“, „Мисля, че всички чакаха тази снимка. Божествена си. Липсваш ни“, „Край… Уби ги всички с тази фигура… Къртиш…“, валят комплиментите към бъдещата майка един след друг.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 577 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook