Клюки от България 

Преслава изтръпна от ужас, ето какво я сполетя в Тайланд ВИДЕО

Преслава е вече почти месец на екзотична почивка в Тайланд с половинката си Павел и тяхната дъщеря Паола. Наред с готините снимки за завиждане от прекрасните плажове, Преслава преживя и нещо много неприятно.

Хитовата изпълнителка остана без телефон по време на последните си дни в азиатската страна. Тя сподели интересно клипче, което показва нагледно какво се случва с мобилното устройсво. Видеото стана вайръл и бързо превзе Тик-Ток.

Преслава и Павел решили да заведат дъщеря си на шоу с делфини. В програмата било включено и шоу с уейк борд, като на всички присъстващи им били раздадени предварително дъждобрани. Спортистът на уейк борда мина покрай Преслава и я изкъпа цялата, но най-комичното идва след това.

От силната струя Преслава изпуска телефона си и той пада в локва вода. През това време Павел снима любимата си и запечатва този неприятен момент, в който изпълнителката на „Дяволско желание“ вече си представяше как ще я кара без мобилно устройство докрая на почивката.

https://www.tiktok.com/@preslava_tiktok/video/7191434378067610885?referer_url=show.blitz.bg%2Ffolk%2Fpreslava-iztrpna-ot-uzas-eto-kakvo-ya-spoletya-v-tailand-video&refer=embed&embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_share&referer_video_id=7191434378067610885

Преслава е киснаха скъпия си телефон в купа с ориз, за да може да се изтегли влагата от устройството, въпреки характеристиките че е водоустойчив. Виждаме я, че е на линия и не спира да споделя кадри, което означава, че е оправила апарата и той се е разминал само с лека баня.

На 20 януари Преслава отпразнува 19 години на музикалната сцена и получи хиляди честитки от верни почитатели. В този ден тя реши да не работи, а вместо това да бъде далеч от България. Нейната колежка и бивша приятелка Галена пък направи 19 години на сцената само ден след нея. Тя по традиция вдигна шумно парти, този път на участие в Стара Загора.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 24 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook