Клюки от България 

Пред дома на Люси Иларионов стана страшно, той побесня! СНИМКИ

Люси Иларионов е бесен заради това, което се случва пред дома му в столицата. Оказва се, че наскоро от Енергото са разкопали чисто новия тротоар, за направата на който живущите в блока са дали над 12 хиляди лева.

Работниците обяснили, че копаят, за да пуснат кабел, но изхвърлили и част от плочките в градината – която също била старателно направена от съседите на 46-годишната звезда.

„За да се сдобием с Акт 16 трябваше да оправим всичко пред сградата. Собствениците събрахме пари и реално си направихме тротоара. Дадохме над 10 хил. лв., с ДДС над 12 хил. лв. Направихме го преди няколко месеца, преди две седмици ми се обади една жена и ми каза: „Люси, разкопаха всичко“. Аз отивам, дошла фирма на ЧЕЗ и разкопала всичко – прекарват си кабели. Оттук нататък ми беше ясно. Аз съм запознат – правят нещо, после наемат фирма подизпълнител за много по-малко пари. Вчера бяха тук двама роми, един възрастен и един по-млад. И просто заравняваха, нито трамбоват, нито нищо.

А ние дадохме много пари и вместо да издържи 30 г., той няма да издържи и една, защото плочките ще започнат да се клатят, да се чупят и т.н. За това вдигнахме патардия.

Тези подизпълнители не са от София, те винаги са отнякъде, тези са от Перник“, заяви Иларионов пред „Телеграф. От ЧЕЗ са поели ангажимент да възстановят тратоара на 100%.

„Чисто новите плочки ги нагазиха, изпонадраскаха, хвърлиха ги в градините, в които сме садили растения“, казва режисьорът. Той подчертава, че жилищната кооперация е голяма, около нея има два пътя – единият е от главната й страна, другият води към гаражите. „Проблемът е не кога ще стане, а ще стане ли както трябва? Това го знаят истинските строители, на тях бяхме платили по-рано“, гневи се още Иларионов, който помни и друг сходен случай пред друго негово жилище, където преди време работници бетонирали дръвчетата.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 911 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook