Риалити 

Прабългарите изчезнаха като племе от „Игри на волята“

Племето на Прабългари изчезна от „Игри на волята: България“. То беше най-малобройното племе и това беше причината да бъдат погълнати от другите две племена.

Битката за територия се проведе само между Траки и Славяни, като освен за ключа от резиденцията те се бореха и кое племе първо да избира войн от Прабългари. „Не е приятно да те избират като продукт на пазара“, заключи Роберта.

Племената стартираха от плажа и трябваше да плуват до понтон, там трябваше да развържат топка и да се върнат с нея на брега. На брега трябваше да я вкарат в коша и чак след това можеше да стартира следващият участник. Славяни се справиха по-бързо с шестте топки и заслужиха правото да са в лукса и да избират първи, а Траки ще са в рибарската хижа през тази седмица.

Първият избор на Славяни беше Роберта, защото според племето те имат нужда от жена и то силна такава. Траки от своя страна взеха Пламен, защото смятат, че той освен силен е и умен и има много силни качества. Вторият избор на Славяни беше Стоян. Те заявиха, че той е показал добри умения, а и не искат „изгнили ябълки“, какъвто смятат, че е Юлиян. Вторият избор на Траки беше най-труден, защото племето се чудеше между Венцислава и Юлиян. Венци е с контузена ръка и това беше основният мотив да не изберат нея, а в Юлиян.

Повечето виждат в негово лице освен силен играч и голям манипулатор и тактик, който може да настрои племето. В крайна сметка Траки се спряха на Юлиян, като най-яростен противник на решението е Александър. Дали чувства заплаха за трона си и дали Юлиян няма да го измести, ще разберем в следващите дни.

Венцислава не беше избрана от нито едно племе. „Яд ме е, че си тръгвам без битка“, сподели военната. Тепърва тази вечер ще се решава нейната съдба и дали има място в играта.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 35 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook