Риалити 

Познахте ли кои са тези бебета?! Днес са едни от най-популярните мъже у нас СНИМКИ

Мостът на времето“ е мотото на новия сезон на „Фермата“. Продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей напълно в духа на предстоящото публикуваха в социалните мрежи своите „мостове“ на времето.

Култовите телевизионни лица показаха снимки от времето, когато са били малки, сравнени сравнени с наследниците си, които също са деца.

Напълно в духа на предстоящият старт на „Фермата“, която тази година е под мотото „Мостът на времето“ Иван и Андрей публикуваха своите „мостове“. Снимки спомени от времето, когато те са били малки, сравнени с наследниците си, които също са деца.

„За мен и Андрей най-здравият мост е нещото, което остава – семейството. Важно е да помним, важно е да предаваме на следващите поколения частичка от миналото. Ще споделим нашия мост на времето – три поколения от нашите семейства“, написа Иван като публикува снимки на баща си и себе си като малък.

„Днес и аз се разрових из архивите, за да мога да споделя моя мост на времето, а именно моето семейство през поколенията! Семейството е мост и опора не само за двамата водещи и продуценти на селскостопанското риалити „Фермата“, а и за всеки един от нас, без семейство няма корени.“, ката той.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 935 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook