Клюки от света 

Появиха се спиращи дъха СНИМКИ на щерката на Виктория Бекъм

В семейството на Дейвид и Виктория Бекъм предстои много голямо и значимо събитие – синът им Бруклин преди време обяви годежа си с любимата си Никола Пелц.

Датата на сватбата все още не е обявена, но според източници, близки до семейството, тя ще се състои съвсем скоро. Едно е ясно, сред гостите ще има много звезди, а сред тях ще бъдат дори Меган Маркъл и принц Хари, които са близки с Виктория и Дейвид.

Междувременно щастливата булка и младоженецът се подготвят за събитието, обикаляйки по магазините. Те бяха заснети от папараци в един от шопинг туровете в Лондон. С тях обаче бе и сестрата на Бруклин – Харпър, а кадрите успяха да слисат всички.

Когато снимките се появиха всички се съгласиха с едно – Харпър е одрала кожата на майка си и след още някоя и друга година, че стане удивително красива. Видимо момичето има и чудесен вкус за мода – тя бе заложила на бяло яке, бяла рокля и кецове, а дългите й къдрици се спускаха под раменете й.

Годеницата на Бруклин също бе облечена добре и успя да възхити мрежата. Тя бе заложила на дънки, късо яке и сандали с висок ток.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook