Клюки от България 

Потресен! Новият Ерген разби Бонбонова и Капитонова на пух и прах

Провокациите в романтичното шоу вече няма да са толкова вулгарни, колкото в първия сезон, поне ако зависи от Евгени

Новият избраник за „Ергенът“ Евгени Генчев няма да бъде като Виктор Стоянов. Той има претенциите, че е много по-интелигентен и начетен от бившия спортист и затова ще иска в шоуто да участват такива жени, които да му подхождат.

Евгени, които си изкарва прехраната като пианист, нямал намерение да търпи простовати, повърхностни и елементарни жени, с каквито преливаше в първия сезон на предаването.

33-годишният Ерген 2 бил възмутен от повечето от участничките в сезон 1 и недоумявал защо Виктор ги е търпял толкова време, вместо да ги постави на място. Той например презирал поведението на Благовеста Бонбонова, която намирал за лека жена, търсеща само кой да я обладае и затова си сваля гащите пред всеки.

Бил възмутен и от представянето на Виктория Капитонова, която се оказа, че няма грам обща култура, а мечтае за „Ролекс“.

Евгени вече бил поставил своите условия пред продуцентите и се надявал, че те ще ги одобрят и ще му пратят в имението само жени, с които може да разговаря за нещо повече от новия брой на „Вог“.

Новият Ерген държал много не само на външната красота, но и на това, което жената има в главата си. Това е и една от причините все още да е без съпруга и да няма деца. Всички жени досега му се виждали недостойни за него, пише „kliuki.bg“.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 97 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook