Риалити 

Потрес! Секс график за Ромео и Жулиета във „Фермата“

Българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас страда от липса на секс в риалитито „Фермата: Нов свят“ и атакува с упреци гаджето си – автомонтьорът Краси Джунов.

Двойката, която флиртува от ден първи в шоуто и за пет седмици превърна отношенията си в сценарий за сапунен сериал, все по-често се кара като семейство с дългогодишна история.

Палавата Паулина издебна любимия си докато майстореше нещо на двора и директно го попита: „Ти проблем ли имаш? Гадже?“. Джунов, който си навлече прякора Ромео на „Фермата“, след като избяга от сиромасите при своята чорбаджийка, я сряза:

„Имам три гаджета! Да не мислиш, че ако имам някой, тук ще се водя с теб и ще се целувам?“. Секунда по-късно нашенецът с минало на еротичен модел в Испания сподели истинската причина за киселото настроение на Паулина – проваления план за секс миналата вечер.

„Нямам никакъв проблем, но не ми харесва да планувам, при положение че тия неща трябва да си станат от само себе си. Не трябва да го плануваме!“, опита се да я успокои той.

Джунов, който влезе в състезанието за 100 000 лв с нагласата да прави секс, се ожали, че е бил неразположен предната вечер и за това не е подел инициативата в леглото. „То и днес явно ще ти стане зле“, сръфа го Паулина.

Като истинска Жулиета на „Фермата“ тя дебнеше всяка свободна минута за сладки приказки с Краси на оградата, която доскоро разделяше двете стопанства. След като той прескочи, за да бъде близо до нея, Паулина дълго време не му позволи да скъси дистанцията до целувка.

Хубавицата многократно споделяше, че навън я чака партньорът й, с когото имат 7-годишната връзка, в която обаче тя е била нещастна.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 30 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook