Клюки от България 

Потрес: Парфюмът на Тото от СкандаУ по-скъп от Bvlgari! (виж тук)

Кризата накара музикантите да си търсят ново препитания и Тото от СкандаУ не прави изключение. След като Емилия пусна тетрадки с нейния лик, Андреа обяви дрехите от клипове на разпродажба в интернет.

А Алисия създаде собствена марка спортни облекла, половинката на Лъчо реши да пусне собствен парфюм.

Той е унисекс и може да се ползва и от двата пола, обяснява производителят от „СкандаУ”. За 50 милилитра тото иска солената цена от 120 лева, което е твърде скъпо за непозната и сега стъпваща на пазара марка, особено в силно конкурентния свят на козметиката.

„YOTOV RESERVE COLOGNE – 50ml. – 120лв. Парфюмът идва в специално изработена кутия, гравирана с логото на YOTOV RESERVE ! За поръчки и въпроси, моля пишете на лично съобщение !”. Така кратко анонсира парфюма си Йонислав Йотов.

По бърза справка установихме, че „ароматът на мъжката увереност и самочувствие”, както го рекламира Тото от СкандаУ излиза скъпичко на фона на Bvlgari Aqva Atlantiqve, който струва 75 лева.

Carolina Herrera Chic, за който искат 90 лева и безспорният хит сред силния пол Chanel Bleu, който е само 30 лева по-скъп от аромата на Тото за същите милилитри.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook