Горещо 

Потрес! Андреа благодари на Рачков за гаврата СНИМКИ 18+

Андреа лесно може да предизвика вниманието върху себе си, дори и да не става дума за доскорошната й любов Кубрат Пулев. Достатъчно е да покаже поредното си фотошоп творение в социалните мрежи.

Именно заради честата употреба на любимата програма на популярните лица, наскоро Рачков направи безпрецедентна гавра с поп фолк дивата. В скорошно издание на „Като две капки вода“, докато хвърляше всевъзможни закачливи лафове в родния тв ефир, актьорът акцентира върху… дупето на Андреа.

Двамата със Зуека показаха макети на големи и малки дупета на известни дами, сред които това на Кардашиян и Гери-Никол. А в края на смешката дойде ред и на задните части на Андреа, които бяха най-малки. „Те изглеждат така след фотошоп“, заяви Рачков и предизвика бурен смях в залата.

Разбира се, проявата му не остана незабелязана и от оригинала. В профила си в социалните мрежи Андреа написа единствено: „Няма лоша реклама“ и поясни, че изобщо не се е засегнала.

Очаквано фолкдивата не пропусна да върне „жеста“ на тв водещите като ги ухапа на тема възраст, пояснявайки, че е израснала с техните изяви.

„Искам да благодаря на Димитър Рачков, когото винаги съм харесвала и възхищавала на таланта му! Както и на Зуека, с когото израснах по времето на „Каналето“, което обожавах, също и неговата игра в него. Цялото ми семейство винаги се е забавлявало на актьорската ви игра!

Но най-вече благодаря на г-н Халваджиян, който за пореден път успя да направи една великолепно забавна шега! Разбира се на мой гръб, но това по-скоро ще приема за комплимент, отколкото за обида. След като вдигането на рейтинг на нечий гръб е задължително в шоубизнеса. Мисля, че съм горда, че избрахте моя! Поздрави и целувки!“, написа Андреа.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook