Горещо 

ПОТРЕС! Абитуриенти зашеметили с опиати „палавата даскалица“ на бала в Харманли?

Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград.

Случката се разигра в ресторант „Приказките“, собственик на инж. Митко Димитров – Пайнера. В разгара на купона 55-годишната учителка от СУ „Св. Климент Охридски“ става звездата на дансинга, а за мръсните танци й помага младеж, който дори прави стриптийз.

Интернет пространството гърми от клипчета от въпросната вечер. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата на учителката се вдига… Това са само част от изпълненията на даскалицата, снимани и пуснати в социалните мрежи от абитуриенти, писа „Шоу“.

Началната учителка от кадрите се казва Дарина Димова. Започнала е работа в училището в Симеоновград в началото на тази учебна година. Сред бруталната разюздена нощ тя е извикана в директорския кабинет за обяснение. Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което е подала молбата за напускане.

Оказа се, че Дарина не е била поканена на бала, била в заведението като гост, на свободна консумация. Младежът от видеото също не бил съученик на празнуващите абитуриенти.

Промъква се и версия и за наличието на упойващи вещества, с помощта на които е освободила напрежението в себе си. Запознати с живота на учителката са убедени, че някой е „помогнал“ на Дарина за това поведение. Категорични са, че в чашата й е било сипано нещо, чието действие се вижда на сцената.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 141 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook