Клюки от България 

Последни новини за състоянието на Стоянка Муфатова

Актрисата Добрина Гецова смени комедийната прима Стоянка Мутафова в постановката „Скакалци“, съобщава „Телеграф“. Ролята на тъща на Любо Нейков, която години наред се играеше от Мутафова, вече е поверена на колежката й, която още миналата година два пъти се превъплати в баба Йовка.

Добрина игра и снощи, когато бе поредното представление в Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Безспорно Стоянка даваше още по-голям цвят и енергия на представлението, но в момента тя е в тежко състояние в болница.

Не само безбройните й фенове, но и колегите на Стоянка се молят тя да се справи и да се върне отново на сцената. За момента обаче състоянието й остава без никаква промяна. Припомняме, че миналата седмица тя беше приета в реанимацията на Военномедицинска академия и е на апаратно дишане. Мутафова е със сериозни здравословни проблеми през последните 5 месеца.

Преди почти месец легендата на българското кино и театър претърпя операция на жлъчката. Тя получи сепсис и беше с висока темепратура, но лекарите я бяха стабилизирали. За съжаление състоянието й се влоши и в момента лекарите се борят за живота и здравето й.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 52 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook