Клюки от България 

Пореден много жесток удар за Гала!

Известната с огромния си умствен капацитет и беден речник – Гала, стана за смях и бе обект на жестоки подигравки от страна на българите, които живеят в Лондон, пише BNews.

Момичето на късмета, за което всяка тема и гости са „интересни“, защото няма какво друго да каже, прилагателните и метафорите не са силната му страна, а явно на сценаристите също, се опита да подкани българите в Лондон да се включат на живо за нискорейтинговото й предаване, за да говорят за…раждането на третото бебе в кралското семейство на Уилям и Кейт!

Темите в България явно са толкова далеч от мъглявината в главата на блондинката, че никой наболял въпрос от държавните теми, които пряко касаят обикновения човек, не е тема на жълтото и лековато-глуповато предаване на Гала и нейния възлюбен Стефан, освен кралското бебе номер 3.

Самата Гала реши да занимае аудиторията си, след като никой не се е съгласил да говори в ефир на страхотната и интересна тема, която вълнува цялото българско общество у нас и по света, както смята тя, а не както е в действителност.

Тя и Стефан пореваха и показаха коментарите, обявиха българите за хейтъри, но не видяха собствената си незначителност, отбелязва BNews.

Публикуваме част от тях без редакторска насеса:

Vasil Petrov : ДА ВИ КАЖА ЧЕСТНО , всичко е отлично в квартала където живея. Чикъните и Дюнер кебапите са пълни, всички мюсюлмани са в джамията също, децата си играят , дилърите раздават трева беэ пари эаради прекрасния повод и те така .. има положителна енергия. Специялно эа утре ще бъда эает , но за следващото новородено кралско бебе ще се включа !! Поздрави от кафяв и эабулен Лондон

Damyan Pavlov: Айдеее….. и тука се опитват да ни докопат…. ама тук не е като в БГ…. за мерси да работим. Администраторите моля Ви, тази група е за българи в Лондон, а не за безплатен обяд от България. Вземете мерки моля. Благодаря.

Iskren Dimitrov:  Тя една телевизия,аз не знам някой гледа и я въобще.!?

Zhivko Kelepov: Не случайно ще я свалят от ефир… малко са шматките дето я гледат още..

Arso Ovcharov-Aicho: Ей сега Уйлям ми се обади да ви свържа, утре иска да се включи директно!

Damyan Pavlov: Абе дали тази ….. Гала ще прочете коментарите се чудя аз….

Iskren Dimitrov: Няма тя е кон с капаци,има разни лигльовци дето ги четат и я лъжат…здраво,щото,ако и кажат истината може да си посегне…!!!

Lubomir Bogoichev: Това жалко предаване до групите ли стигна да си търси зрители и популярност. Свършиха ли бръмбарите и урината , която пиете/ядете, че вече обсъждате обикновенни клюки. Пуснете един турски сериал по-добре.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 147 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook