Риалити 

Порасна ли му работата? Буков поиска изумителен хонорар за „Ергенът“

Филип Буков, за когото от месеци се говори, че може да е новият „Ерген” на Би Ти Ви, извади на светло условията си, за да влезе в подобно риалити. Той би го направил само срещу много добра сума. В противен случай не виждал причина да се бута в компанията на жени, които не го интересуват.

Младият актьор, за когото не без основание се говори, че е идеалният избор за главен герой в риалитито „Ергенът”, се притеснява най-много от монтажа след снимките на подобно предаване. Това сподели самият той в подкаст на Българското национално радио. Звездата от сериалите „Татковци” и „Откраднат живот” се тревожи, че екипът на шоуто може да извади от контекста определени ситуации, за да изглеждат те сензационно и скандално.

Подобен подход е добър за рейтинга на предаването, но не и за имиджа на участниците в него. В същото време актьорът смята, че професията му е достатъчно публична, за да има нужда да влиза в риалити с цел да става популярен. Той така или иначе е под светлините на прожекторите. Би станал риалити герой единствено ако му предложат много пари и в същото време няма никаква друга работа в периода на снимките. Сумата трябва да е по-голяма от това, което би спечелил, ако работи по други проекти в същия период.

„Аз не подскачам да ставам известен”, обобщава ситуацията младият актьор. По-интересни от „Ергенът” му се стрували риалитита, свързани със спорт и оцеляване от типа на „Сървайвър” по Би Ти Ви и „Игри на волята” по Нова тв. И в тях обаче би приел участие при същите условия както в „Ергенът”, пише „Уикенд“.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook