Клюки от България 

Попиляха Мон Дьо заради Мария, която призна, че не знае… ВИДЕО

Мон Дьо отнесе серия от критики, след като направи интервю с чалгаджийката Мария, а причината е нейно изказване. Тя направо изби рибата с репликата, че не знае дали е в процес на развод.

Изпълнителката наблегна на дъщеря си, докато говореше за семейството, определяйки я като своето най-голямо богатство. Не пропусна да отбележи и, че връзката между Марая и баща й не е достатъчно пълнокръвна, толкова, колкото й се иска на Мария. Певицата напомни също и, че дълго е чакала детето си, минавайки през няколко процедури.

Разбира се, разговора не мина без въпрос за прякора на Мария, на който тя толкова се дразни от години. Припомняме, че той дойде след участието й в реклама за бира, в която тя прави именно това – отваря бира. Позицията на Мария по въпроса е, че този прякор се дължи на „една от най-гледаните реклами в българския ефир въобще, снимана професионално като кино филм от майстор като Димитър Митовски“, с което със сигурност е провокирала усмивки пред малкия екран. Хем се дразни, хем изтъква колко гледана реклама е.

Колкото до слизането си от сцената, Мария заяви в прав текст: „Оттеглянето ми от музикалната сцена беше най-голямата ми грешка. Не бих искала да звучи като оправдание. Отчитам го като слабохарактерност. Всичко мога да си върна, ще си извървя пътя отново.

Понякога има неща които вършим не само със собствената си воля. Това е бил моят урок. Много разочаровах себе си, изпатих си от себе си. Нямам нищо против да заплатя цената и да продължа напред. Всеки един човек, който дойде при теб и ти каже че трябва да направиш избори, за да бъде с теб, няма място в живота ти“, заяви тя в отговор на слуховете, че е напуснала „Пайнер“ заради мъж.

„Мъжете са колкото сладки, толкова и сбъркани. Когато придобият любовта на една успяла жена, много се окриляват. Един самоуверен успял мъж не предлага избори, а само щастие“, обясни тя, без да назовава името на богаташа, решил да спре музикалните й изяви. Веднага след излъчването на интервюто обаче, Мон Дьо започна разговор с фенове, които го критикуваха за него – че изобщо не му се е получило.

https://www.vbox7.com/play:5b7e944808

„Това интервю не е слабо и трябва да се гледа през неговия втори план“, обясни Мон Дьо, който се надява, че публиката му е достатъчно интелигентна, за да вникне в дълбочина в думите на фолкаджийката.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 69 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook