Риалити 

Помните ли Зара от „Биг Брадър“?! Показа бременно коремче и обяви, че… ВИДЕО

Помните ли Зара от първия сезон на „Биг Брадър’?! Бившата любовница на Васил Божков и Христо Сираков обяви сензационна новина. Зара се похвали, че е бременна и показа огромния си корем в социалните мрежи.

Зара, която прави секс с Найден под зоркото око на камерите на „Биг Брадър“, е в 38 седмица и с нетърпение очаква появата на първото си дете.

В последните години за Зара не се знае много, тъй като живее в Дубай. Тя има зад гърба си развод с австралийския спортист Ерик Уотсън, но след него не остана сама.

https://www.instagram.com/reel/C0LnIHGycx1/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f31891b5-4892-4a2c-a961-63730ab59c4c

От известно време Зара се представя в мрежата с нова фамилия – Лахиф. Запознати издават, че тя пак е минала под венчило, макар че не го е оповестила публично. Говори се, че актуалният й жених отново е спортист – ръгбиста Макс Лахиф.

Новината за щастливото събитие бе съобщена лично от Зара в нейния профил в Инстаграм. Тя го направи на английски език, което озадачи голяма част от последователите й в България. Тя издаде още, че бебето ще бъде момче. Брадърката вече приема поздравления за най-ваканото събитие в живота си.Ивайла Бакалова и Диляна Попова първи се разписаха с поздрави към бъдещата мама.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 60 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook