Риалити 

Помните ли Теодора и Пламен от „Фермата“? Няма да повярвате какви ги свършиха

Определено случващото се след последния сезон на „Фермата” с участниците е по-интересно от ставащото пред камерите.

Теодора, която в предаването се показа като вярна съпруга, вече е разведена жена.

Брюнетката, която стана част от отбора на риалити предаването миналата година е сменила фамилията си Дякова с Андонова. С фамилията на съпруга си- бившия футболист на Берое, Славия, Локо София и Черно море Танко Дяков тя влезе във „Фермата” през септември 2021 година. Там обаче се срещна с Пламен, който започна настоятелно да я ухажва, пише „Хотнюз“.

Искрата между тях пламна още по време на продукцията, но тогава красавицата не даде големи шансове на мачото и дори обяви, че с него могат да бъдат единствено приятели. След края на последния сезон обаче тя заряза мъжа си, с които от години живееше в Чикаго и се прибра в България заради сина на кмета на Ябланица.

Доскорошната половинка на сърцатия защитник още от края на миналата година все по-често можеше да бъде засечена в софийските нощни заведения. Теодора дори започна работа у нас като представител на фирма за етерични масла. Танко пък ограничи профила си в социалните мрежи. Двамата имат дъщеря Ема. Сега вече в социалните мрежи Теодора фигурира като Андонова и от присъствието на Танко Дяков няма следа.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 628 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook