Клюки от България 

Помните ли танцьорката Габи, помляла 10 коли в Пловдив? Вижте я днес СНИМКА

Скандалната танцьорка Габриела Медарова, която бе осъдена условно, след като пияна и надрусана помля 10 коли с джип в Пловдив през лятото на 2018 г., стана майка.

Габриела и съпругът й станаха родители на момиченце, което носи красивото име Даная, похвали се Медарова в социалните мрежи. Бебето се е родило в Пловдив в навечерието на коледните празници. Малкото момиченце зарадвало своите родители с перфектни мерки, а идването му на бял свят отприщи вълна от поздравления за семейството в социалните мрежи.

Младата майка и бебето били изписани няколко дни след раждането, тъй като и двете били в отлично здравословно състояние.

От постовете на бившата танцьорка в мрежата се вижда, че тя не робува на закостенялото суеверие бебето да не се извежда навън, докато навърши 40 дни, за да не бъде споходено от лоша енергия. Младата майка побърза да изведе дъщеричката си на разходка в гребната база в града. С първата си публична поява със снимки в социалните мрежи непосредствено след раждането Габриела изненада последователите си с перфектната си форма. На кадрите по нищо не личи, че само няколко дни по-рано е била бременна, пише „България Днес“.

Facebook коментари
(Visited 611 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook