Клюки от България 

Помните ли първия победител от „Биг брадър“? Нещо прекрасно се случи със Здравко!

Победителят от първия сезон на „Биг брадър” Здравко Василев очаква раждането на третото си дете по Коледа. Двамата със съпругата му Христина вече имат две дъщери – 14-годишната Яница и 11-годишната Зорница.

Въпреки че вече била в напреднала бременност, жената на Здравко не спирала да върти семейния ресторант в край Северния плаж в Приморско. Двете каки били много щастливи, че ще имат братче и обещавали да помагат с отглеждането му. Именно първородното дете на Гларуса донесе победата му в първия сезон на сеирджийското риалити.

От изповедалнята на Големия брат Христина обяви, че е бременна, а хиляди българи гласуваха голямата награда от 200 000 лв. да грабне именно бъдещият татко. С парите Здравко сбъдна голямата си мечта – да си купи туристическа яхта, с която да вози летовниците.

През пролетта на 2005 г. Здравко и Христина се венчаха в столицата. Ожени ги лично тогавашният кмет Бойко Борисов. Две години по-късно жената на Здравко сътвори най-голямата сензация в историята на родния „Вип Брадър”, побеждавайки на финала фолк звездата Деси Слава. Хонорарът на Христина бе инвестиран в малкия им семеен хотел в Приморско, пише Уикенд.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 952 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook