Клюки от света 

Помните ли Брендън Фрейзър от „Мумията“? Няма да го познаете СНИМКИ

Актьорът, в който публиката буквално се влюби, триумфира заради участието си във филма „Мумията“. Много момичета буквално се влюбиха в героя на Брендън Фрейзър преди години и именно това допълнително вдигна успеха на лентата, а той се превърна в безспорен секссимвол.

Именно тогава актьорът започна да получава и все повече оферти за различни роли.

Изглеждаше, че животът му и кариерата му вървят чудесно и всичко се развива много добре и именно така беше, но само за известно време. Той играеше в много филми, но една от големите му мечти бе да се качи на театралната сцена.

В личния живот на секс символа на 90-те години всичко беше много спокойно. Брендън беше влюбен в съпругата си Афтън Смит, те отгледаха три деца и нищо не предвещаваше проблеми, докато актрисата не подаде молба за развод.

Това събитие удари тежко актьора, който внезапно загуби любовта си, а с това и спечели милиони долари. Личната трагедия беше толкова силна и болезнена, че след развода Фрейзър се затвори в себе си. Актьорът спря да се снима във филми и да се появява публично.

Но когато Брендън постепенно започна да се връща към предишния си живот няколко години по-късно, всички бяха зашеметени. От предишната красота на актьора няма и следа. Той напълня много, остаря и стана тромав.


Оказа се, че тогава фигурата на актьора е повлияна не само от стрес, но и от операции. Той също не харесваше това, в което се е превърнал с годините и бе твърдо решен да промени външния си вид отново и да изглежда различно.

С много усилия и тренировки той успя да свали голяма част от излишните килограми и тялото му вече не е така едро и отпуснато.

Феновете дори не очакваха да видят актьора отново в предишната му форма.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook