Клюки от България 

Погром из Къщата на „ВИП Брадър“, Кулагин сътвори арогантен цирк!

Извънредното положение в Къщата принуди Big Brother да отмени номинациите от миналата седмица. Причината за това решение е арогантното поведение на някои от Съквартирантите.

Въпреки че елиминации няма да има довечера, зрителите ще изиграят главна роля в днешния епизод на VIP Brother „Женско царство“. Каква ще бъде тя и какви изненади са подготвили VIP-овете ще разберем довечера.

Дори през почивните дни Кулагин не остави покой на Съквартирантите си, нито на Big Brother. Валентин не спира с провокативното си поведение, което все повече се разгръща, а останалите в Къщата все по-малко го толерират.

Търпението на всички е подложено на сериозно изпитание, в което някои ще се провалят, а до къде ще стигнат други и какви методи за емоционално оцеляване ще изобретят Съквартирантите, тепърва предстои да видим.

В днешното включване от студиото на Big Brother гост – коментатори ще бъдат психологът Ани Владимирова и журналистът Мариян Станков – Мон Дьо.

Какво имат да кажат те за Къщата и как феновете ще се намесят в случващото се във VIP Brother, ще стане ясно тази вечер.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 432 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook