Lifestyle 

Погребение във „Фермата“!

Седмица преди големия финал на „Фермата: Съединение“, в стопанството се състоя погребение. Лесовъдката Милена беше тази, която „предаде Богу дух“ и беше оплакана от останалите участници в шоуто.

„Репетиция за погребение“ е последният обичай, който се разигра този сезон пред зрителите. Въпреки първоначалния ступор, че ще трябва да изпълнят помен и един от тях да бъде „жив мъртвец“, фермерите набързо решиха, че за разведряване на обстановката ще вложат доза хумор.

Изборът кой да бъде покойникът се определи чрез гласуване. Макар че емигрантката Роси очакваше именно тя да бъде „умъртвена“, гласовете отидоха в полза на помака Нури. Мюсюлманинът обаче отказа да влезе в ролята на мъртвец, обяснявайки, че това е гавра и религията не му го позволява.

Думите му ядосаха останалите, а фермерът на седмицата Дидо заяви, че Нури е трябвало да обяви позицията си още след прочитането на обичая, тъй като гласуването в случая е било безсмислено. Поредното измъкване на помака с религията му предизвика истинска ярост в Георги.

Той обяви, че приключва с толерантността, която вече три месеца спазвал спрямо съфермера си. Жоро се разгневи най-вече на думите на Нури, че всички го мразят, посочвайки, че именно хора като помака пораждат омраза с подобни изказвания.

След отказа на мюсюлманина, в ролята на „мъртвец“ влезе Милена. Решението й определено не беше лесно, тъй като сама призна, че е суеверна към подобни неща, но е готова да се изправи пред този си голям страх. Милена изпълни професионално задачата си, признавайки, че преживяването не е било толкова страшно, колкото си е мислила.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 285 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook