Клюки от света 

Погребаха Коби Брайънт на тайна церемония (Съпругата на баскетболиста не може да се съвземе след загубата)

Коби Брайънт и 13-годишната му дъщеря Джиана са били погребани на частна церемония в петък, съобщават медиите в САЩ. Двамата загинаха в катастрофа на с хеликоптер на 26-ти януари край Лос Анджелис, заедно с още 7 души на борда.

Близките на Коби и Джиана са искали тайна церемония, далеч от камерите и тълпите фенове на легендарния баскетболист. Тайното погребение се е състояло в гробищния парк „Pacific View“, намиращ се в близост до семейния дом в Нюпорт Коуст, Калифорния. „Церемонията беше много тежка за всички, все още е много трудно за тях да осъзнаят загубата на тези две прекрасни души“, е споделил пред медиите близък до семейството.

В САЩ бе публикувана информация от смъртния акт на Коби. В него като причина за смъртта е посочена травма вследствие на тежък удар.

Иначе всички фенове на NBA легендата ще могат да го изпратят на насрочения за 24-ти февруари помен. Той ще се проведе в дома на Лос Анджелис Лейкърс – „Стейпълс Център“, където премина цялата му кариера. По всяка вероятност в залата и около нея ще се съберат десетки хиляди фенове от всички краища на САЩ. Датата е избрана специално в чест на Брайънт, който през по-голяма част от кариерата си игра с номер 24.

А съпругата на Коби все още не може да осмисли тежката трагедия, която споходи семейството й. В социалните мрежи Ванеса описа как се чувства. „Трудно ми е да превърна чувствата си в думи. Мозъкът ми отказва да приеме, че Коби и Джиджи вече ги няма. Не мога да осмисля това. Опитвам се да приема, че Коби го няма, но тялото ми отказва да приеме, че Джиджи никога няма да се върне.

Защо ми е позволено да се събуждам на следващия ден, когато детето ми няма да има такава възможност. Много съм ядосана. Тя имаше толкова много живот пред себе си.

След това осъзнавам, че трябва да съм силна и да съм тук за другите си три дъщери. Щастлива съм, че те са тук с мен. Знам, че това, което чувствам, е нормално и е част от процеса. Исках просто да споделя за всички останали, които минават през тежки загуби. Иска ми се те да бяха тук и кошмарът да е свършил. Моля се за всички жертви от тази ужасна трагедия. Моля ви да продължавате да правите същото“, пише Ванеса, предават от corner.dir.bg.

 

Facebook коментари
(Visited 50 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook