Клюки от света 

Подиграват принц Хари със сатирична анимация: Това е най-малкият дворец в който съм живял

Принц Хари стана герой на поредна сатира. След като се премести в Калифорния, принцът отново бе на прицела на подигравките във вълнуваща нова анимирана сатира, която се прицелва в кралското семейство.

„Принцът“, създаден от продуцента на „Family Guy“ Гари Джанети, се фокусира върху измислена версия на принц Джордж като детски тиранин със скъп вкус, увяхващо чувство за хумор и мрачен поглед към семейството си.

Друг обект за прицел обаче са принц Хари и Меган Маркъл, които са изобразени да се преместват в апартамент в Лос Анджелис след отказа си от кралския живот. В един момент Хари заявява: „Това може би е най -малкият дворец, в който съм живял някога.“

Комичното в случая е, че принцът и съпругата му заявиха, че не желаят да са част от обществения живот и именно затова решили да се преместят в по-малък дом.

Забавното е, че анимирания принц се озвучава от британският актьор Орландо Блум, който живее само на един хвърлей от Съсекс в луксозния квартал Монтесито. И дори се сприятели с Хари.

Поредицата е от 12 епизода – и в момента е достъпна за излъчване само в САЩ и то по канала на HBO Max от днес. Засега обаче все още не се излъчва във Великобритания. Действието обаче заплашва да навреди на публичните образи на кралските особи. И особено на тези, за които Хари и Меган са прекарали месеци в изграждането им.

Сериалът обаче предизвика критики от страна на зрителите заради решението си да пародира младите кралски особи. А както много от тях отбелязват, принцовете Джордж, Шарлот и Луис не са избрали обществения живот. Нито са искали да се родят принцове. И не е коректно да се подиграват с тях. Особено по отношение на шегите за техния характер и бъдеще, отбелязват от „Дейли мейл“.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 43 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook