Клюки от България 

Почерпеният Коце зяпа в пазвата на Гери-Никол, целува Емануела и фъфли: Ех, ако не бях женен, какво щях да ти направя!

„Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя… Дай поне една целувка“, изфъфли Коцето.

Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно. На Константин това вероятно не му се стори достатъчно и започна да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едва побираше напращялата й гръд. В един момент Коцето уж изчезна в тълпата, но отново се върна при Емануела и започна нова доза целуване.

„Гледай, гледай каква жена е Емануела… Много си яка! Повечко време ми се иска да остана при теб, но няма да ти преча. Върши си работата“, заяви в типичния си стил изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше ума и дума, но се хващаше на прищявките на бате Коце, пише „България Днес“. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности (На снимката горе).

Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери- Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно.

„Константин не е мъж за една жена. Колко ли е успял да омае?!“, цъкаха с език чалга фенове и искрено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 176 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook