Клюки от България 

По стъпките на татко си: Фики си призна за изневерите! Но не би простил на жена, ако му кръшка

Макар да обяснява колко обича съпругата си, която преди година го дари със син, в музикалните среди усилено се обсъждат изневерите на Стораро – младши.

Доскоро Фики избягваше да коментира дали страни от брачното ложе и се опитваше да си изгради образ на примерен съпруг. Най-накрая обаче фолк звездата си призна, че далеч не е верен.

„Няма мъж, който да не е изневерявал, на всеки се е случвало“, призна Фики в отговор дали му се е случвало да кръшка. По-фрапиращи бяха разсъжденията на младата звезда, че всъщност изневярата далеч не е нещо страшно и не е от съществено значение за отношенията в семейството. „Важното е да си до любимата, да я подкрепяш, защото всяка жена има нужда от внимание, грижи и много любов“, заяви плейбоят на лекия жанр, писа „Галерия“.

Фики обаче даде да се разбере, че самият той не би простил изневяра и е привърженик на разбирането, че мъжът може да кръшка по малко, но жената няма право да кривне встрани. С изказването си Стораро потвърди неспирните клюки, че не е много верен на Гюлджан, но пък се опитва да компенсира слабите си ангели с внимание, подаръци и мило отношение към половинката си.

Баща му Тони Стораро е сред най-големите плейбои в чалгата и въпреки че с жена му са от десетилетия заедно, е публична тайна, че той не си ляга само с нея. И малкият син на фамилията – Емрах, го раздава разбивач на женски сърца. Тийнейджърът имаше връзка с дъщерята на Лияна, но тя не продължи дълго. Братовчедът на Фики и Емрах – Денис Теофиков, който също е прохождащ фолк певец, върви уверено по стъпките на родата си и започна да се забърква в скандали с жени.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 637 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook