Клюки от България 

Плевнелиев заведе Деси и децата на ски в Банско

Докато президентът и Банова се забавляват в курорта, за малкия Йоан се грижи баба му Лили.

С третата си съпруга Деси, едногодишния им син Йоан и тъщата Лили посрещна коледните празници президентът Росен Плевнелиев, пише „Уикенд”. Бъдни вечер и Коледа бившият Първи и семейството му прекарали в столицата, но в самия край на декември стегнали куфарите и отпътували за 5-звезден хотел в Банско. Придружила ги и 9-годишната Йоана, която е рожба на синоптичката Деси Банова от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски.

Докато Деси и Росен слаломирали по пистите и се забавлявали, бабата сменяла памперсите на малкия Йоан. Банско е любимо място за отдих на Плевнелиеви и за трета поредна година те бяха там за ЧНГ. Преди 3 г. пък президентът се превърна и в рекламно лице на градчето – той взе участие във видео, в което изтъкна предимствата на курорта за практикуване на ски и туризъм.

„Като президент, но и като човек – обичам Банско. Всяка година идвам тук с огромно удоволствие със семейството си. Аз съм и президент, който е посветен на европейското развитие на България. Това е правилният път. Трябва ли да бъдем на най-високото европейско ниво? Можем ли да бъдем толкова амбициозни, че да се мерим с най-добрите в Алпите, с най-добрите в Европа? Моят отговор е: „Можем. Банско може!”, с патос говореше Плевнелиев в 2-минутното клипче, което бе разпространявано във фейсбук.

Преди 6 години в новогодишната си реч Росен също се опита да рекламира зимния ни туризъм. Кампанията му тогава обаче не се оказа успешна и дори предизвика скандал, защото зад гърба на президента вървяха снимки от Скалистите планини в Америка, а не кадри на наши природни забележителности.

Доскоро Плевнелиев разполагаше и с къща в близост до Банско – тузарска резиденция в село Баня. Миналата пролет, малко след като се разведе с бившата си жена Юлияна, той продаде имота на морския бизнесмен Йордан Христов.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook