Клюки от България 

Пияндето Гъмов шашка с развалени зъби! Не е стъпвал в зъболекарски кабинет от 10 години

Втора седмица зрителите на „Биг брадър:Мост Уонтед” се възмущават в социалните мрежи как е възможно звездата от „Етажна собственост” и ментор в имитаторското шоу „Като две капки вода” пет пари не дава как изглежда в очите на зрителите. 44-годишното пиянде показва ужасна устна хигиена, която вероятно се дължи на цигарите и алкохола, които употребява в неизброими количества, писа „Уикенд“.

Повечето роли на Гъмов не изисквали безупречен външен вид, затова актьорът нямал желание да оправи изпочупените си и жълти зъби. По време на една от мисиите – „Оставяш следи”, когато виповете трябваше да си разменят целувки, фолк певицата Емануела категорично отказа да бъде обсипвана с целувки от Гъмов и му разреши да сложи устни само върху двете й ръце. „Гнус ме е”, отбеляза тя.

И докато зрителите на Нова телевизия недоумяват защо Станимир се показва в недопустим за кино и телевизионна звезда вид, негови колеги разкриха каква е причината за неугледния му вид. Чешитът не искал и да чуе за зъболекар, а разковничето се криело в далечното му детство. През 80-те, когато всяко училище имало стоматолог, а профилактичните прегледи били задължителни, бъдещият актьор развил фобия от зъболекарския стол.

Още при първия стоматологичен преглед, когато се наложило да му пломбират зъб, Станимир се травмирал и повече не пожелал да влезе в зъболекарски кабинет. При всеки задължителен преглед разигравал етюда, че майка му е зъболекар и държи само тя да му ремонтира зъбите. За никого от съучениците му не бил тайна ужасът, който Станимир изпитвал от зъболекарската машинка.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 335 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook