Клюки от България 

Пияната актриса от „Черешката на тортата“ със свиреп удар по Кулагин! Вижте унизителна нейна СНИМКА от предаването!

Голяма хакерка се оказа Актрисата от „Черешката на тортата“ – Борислава Стратиева. Насметена и посрамена от Валентин Кулагин, актрисата впрегна волски сили и накара всичките си приятели да докладват пияната й снимка, която гримьорът пусна след „Черешката на Тортата“.

По този начин тя блокира профилът на Кулагин за 7 дни, докато трае предаването, като се застрахова, че той повече няма да застрашава имиджа й на примерна и възпитана дама, в който тя много държи да убеди зрителите. Зад кадър Борислава обаче била доста палава и разказвала, че обожава секса с непозати мъже.

Тя толкова се нафиркала накрая на първия епизод на предаването, че заспала в несвяст в заведението, където се провели снимките. От персонала едвам я събудили, за да затворят заведението, разказват очевидци. А ето какво написа Кулагин във фейсбук профила си:

„Приятели, профилът ми е блокиран за 7 дни и не мога да публикувам, нито да отговарям на съобщенията ви, но чета всичките коментари. Актрисата Борислава, с която бяхме в „Черешката“ е агитирала всичките си приятели да докладват пияната й снимка.

Явно се срамува от себе си за това, че се напи като куче и заспа по време на вечерята на Алфредо Торес, на сепарето в заведението. Сега се опитва да замете истината под килима и затъва все повече. На лъжата краката са къси, също като твоите, Борислава! Няма да стигнеш далеч.“

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 3 146 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook