Клюки от България 

Петя Дикова смазана от бременността! Всички ѝ треперят

На водещата на „Култ” й прилоша внезапно, майка й и Тишо Близнака от „Под прикритие” я държат да не падне. Петя Дикова кара тежка бременност, видяха зрители. Макар до раждането й да остават още 3 месеца, водещата на „Култ” вече е тромава като мечка. Тя едва крачи по улиците, защото внимава да не увреди бебето си с някое непредпазливо движение, а и тежестта на корема й пречи да се забърза, пише „Уикенд“.

В шестия месец на бременността си 34-годишна щерка на Сашо Диков и Аня Пенчева има корем като родилка с тризнаци, до чийто термин остават броени дни. На малкия екран корема й не личи, защото Пипи го крие под широки рокли, но в свободното си време тв звездата носи дънки и якета и надебеляването й е очевидно. Онзи ден коремът й така беше изпънал панталоните и шубата й, че аха да пръсне циповете им.

Фенове забелязаха Петя, майка й и актьора Кирил Ефремов на паркинга на Народния театър. Тримата пристигнаха с автомобил, от който първескинята слезе с голям зор. Наложи се екранният Тишо Близнака от „Под прикритие” да й кавалерства, подавайки й ръка за опора.

Краткото разстояние от автомобила до входа на театъра Дикова измина със ситни крачки. По средата на пътя на пътя й прилоша и се олюля, но се хвана за родителката си и не загуби равновесие. За да не стане сакатлък, Кирил също оказа помощ – стабилизира Пипи, улавяйки лакътя й.

„Дай да ти нося багажа”, любезно предложи брадясалият артист, но бременната дама отклони предложението му. Тя обясни, че раницата й е обемиста, но не тежи много и сама ще се справи с нея. Бъдещата баба Аня се шашна доста от неразположението на дъщеря си. В паниката тя дори не успя да забележи, че дамската й чанта е отворена и всеки момент съдържанието й може да се изсипе на улицата.

Когато компанията наближи входа на театъра, Пенчева 3 пъти попита щерка си дали е добре, след което двете си взеха довиждане. Аня хлътна в храма на Мелпомена, за да репетира с бившия си любим Ламбо спектакъла „Актрисата”, а Петя и Кирил се отправиха за отдих към близката градинка.

Както е известно, водещата на „Култ” е бременна с момченце. По настояване на бъдещия татко – поетът Илиян Любомиров, при раждането си бебето ще получи името Александър. Така мъникът хем ще носи първата буквичка на баба си Аня, хем ще е кръстен на дядо си – устатият спортен журналист Сашо Диков.

Злите езици твърдят, че Илиян неслучайно е избрал това име за сина си, защото искал да се подмаже на тъста и тъщата си. Поетът имал голям респект от актрисата и Стажанта.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 86 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook