Клюки от България 

Петя Дикова: С любовта ми се запознахме в гримьорната, но му отговорих след повече от година

Водещата на COOL…Т Петя Дикова проговори за любовта си с писателя Августин Господинов с истинско име Илиян Любомиров пред списание LOVE style.

„Запознахме се в гримьорната на bTV преди близо 2 години. Той ми писа още същия ден. С повече от година закъснение, реших да му отговоря. Засякохме се на премиера на книга, където брат ми ме заведе. Тогава той направи втори опит и се съгласих да се видим. Той спечели сърцето ми като ме разсмя. Англичаните обичат да казват: „Разсмей я и е твоя“. Е, отне му малко повече от шеги и закачки, но те бяха едно добро начало. И с ръста си – той е много висок и красив”, разказва Петя.

Родителите ѝ – Аня Пенчева и Сашо Диков го приели бързо и безрезервно, защото той е прекрасен.

„Тати каза :Виждам какво те е впечатлило в него, много е умен.” – издава тв водещата. А дали двамата вече не стягат сватба?

„Не знам как се „стяга” сватба, ние сме се съсредоточили върху разпускането. Ако някога се оженим, няма да е стегнато, ще е обратното на стегнато”, пояснява Дикова. Тя всява яснота и дали вече е готова да стане майка.

”Много се радвам, че ми задавате този въпрос, тъй като това се питат сигурно много момичета. И не защото отговорът трябва да е „Да, готова съм”. Напротив – това е много личен и важен въпрос. Наскоро срещнах едно момиче на около 30 години с напълно изчерпан яйчников резерв. Тя е още млада, но вече е наясно, че нейният път към майчинството минава през ин витро или осиновяване. Аз нямам такива проблеми. Направих си тест и за мое щастие резултатите са добри. Но виждам, че проблеми понякога, и то такива, които е можело да се разрешат навреме, ако профилактиката е била налице”, споделя още Петя

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 858 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook