Клюки от България 

Първи СНИМКИ! Ето я бременната Мариана Попова!

Поп певицата Мариана Попова чака дете и макар все още суеверно да крие благата вест, се появи първата снимка, доказателство за бременността.

На фотоса гордият татко на бебето – актьорът Веселин Плачков, нежно е положил ръка върху коремчето на приятелката си, пише в. „Галерия“.

По-прозорливите фенове на Попова веднага забелязаха деликатния детайл, а певицата потвърди с по един „лайк“ коментарите им.

Припомняме, че именно очакваното бебе бе причина певицата да се откаже в последния момент от участие във „ВИП Брадър“. Попова трябваше да влезе в риалити формата заедно с Плачков, където двамата да се сгодят пред цяла България. Неслучайно от самото начало шоуто бе рекламирано като „Сезонът на любовта“.

Когато Мариана научила благата вест, страшно се притеснила за здравето си и това на бебето. Певицата винаги се е страхувала да зачене повторно заради проблемите при първата си бременност с Мария-Магдалена (дъщерята от връзката й с Ханес Перфлер – б.а.). Затова и без да се замисли, отклонила офертата на Биг Брадър.

В момента Мариана е в началото на 5-ия месец и засега кара безпроблемна бременност, която прикрива под широките дрехи. Певицата все още ходи на участия, макар доста да ги е разредила.

Тези дни стана ясно, че с таткото Веселин Плачков обзавеждат новия си дом. Актьорът купи къща в Перник преди близо месец, което бе поредното доказателство, че се очаква нов член във връзката им.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 892 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook