Клюки от България 

Първата съпруга на актьора Мира: Иван Ласкин експлоатира жените си! Изпи цял апартамент, профука ми спестяванията!

„Питайте Иван Ласкин дали някога е платил и лев издръжка на мен или на дъщеря ни Люба. Сама съм я отгледала, издържала съм я в училище и сега в университета”. Това проплака десетилетие след раздялата си с актьора първата му съпруга Мирослава Гогова, научи HotArena.

Скромната дама не обича да афишира драматичната си раздяла с „Васко да Гама от село Рупча”, но се притеснява, че настоящата половинка на актьора Александра Сърчаджиева я очаква нейната нелека съдба, писа „Таблоид“.

„Ванката е голям философ и моралист на думи, но само на думи. Истината е, че аз бях тази, която го издържаше. Май сега става същото и с втората му съпруга”, вайка се Мира пред приятелки. Гогова разказва, че само в разстояние на три години благоверният ѝ изпил до стотинка всички пари, получени от продажбата на нейна наследствена гарсониера в центъра на София.

Мирослава опитвала и от нежността, и от чепатия нрав на Иван. Тя също е актриса, но не е лице от светските хроники. За разлика от бившия ѝ мъж и настоящата му интимна партньорка, Мира, както я наричат колегите, предпочита да страни от медиите. Тя упорито избягва публичните изяви, защото не иска никой да я съжалява, че е прелъстена и изоставена без пукната пара.

Историята на Иван и Мирослава започва преди почти 20 години. Тогава те все още са студенти в НАТФИЗ. За разлика от Гоговска обаче Ласкин е звезда, натрупал е слава с ролята си в 6-серийния детски филм „Васко да Гама от село Рупча“. Колежките от театралната академия го ухажват, но той не им отвръща с чувства. Погледът му все е насочен към скромната и непретенциозна Мирослава.

Минават няколко години. Разочарован от мизерията в театъра, Иван се захваща с телевизия. Започва да прави детското предаване „Спукано гърне“, като там осигурява роля и на половинката си. Някои зрители сигурно дори я помнят – сгъващата всякакви оригами и апликации за малчуганите Мира. Най-мрачните времена за Гоговска настъпват през 2006-а, когато Иван среща Александра Сърчаджиева.

След като стартира новата си връзка, Ласкин си стяга багажа и дим да го няма от семейното гнездо, което свил с Мирослава. Без всякакво смущение той оставя сами жена си и щерка им, която по това време вече е ученичка. Както повечето „отчаяни съпруги“ и Гоговска претендира за солидна издръжка. Иван не удовлетворява претенциите на експоловинката си, като се позовава на скромния си щат в театъра. Наричаният сполучливо „Паласкин” от Евгени Минчев хитрец се разминава със смешна сума от няколко десетки лева на месец.

Останала без мъжко рамо, Мирослава е принудена да се изхранва само от ролите си. И тъй като няма привилегията да е канена в комерсиални продукции и шоу програми по телевизията, едва връзва двата края със заплатата си от т.нар. частна театрална работилница „Сфумато“. Мизерията е тотална, но Гогова избягва да се оплаква.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 189 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook