Клюки от България 

Първа СНИМКА на Сърчаджиева след смъртта на Ласкин – неузнаваема е!

Изминаха повече от 40 дни от смъртта на актьора Иван Ласкин. На погребението му, което бе в началото на януари, половинката в живота му Александра Сърчаджиева изглеждаше съсипана от болка. Голямата загуба направо я беше смазала физически и психически.

На снимката тя е с колегата й от Нова телевизия Мариян Станков – Мон Дьо. Сърчаджиева обаче е направо неузнаваема. По всичко личи, че е сменила прическата си, както и цвета на косата. Все още актрисата носи черно в знак на траур.

Причината за общия им фотос е предстоящото интервю, което Алекс ще даде. Тази неделя тя ще говори за първи път след голямата семейна драма, която я съсипа. „Тази неделя в „Събуди се“ – говори Александра Сърчаджиева… Болка… и след болката… пак болка… И ступор… Александра 40 дни след смъртта на Иван…“, написа Мон Дьо над снимката му с Алекс.

По фотоса им веднага заваляха коментари, които вдъхваха кураж и подкрепа на Сърчаджиева. Интерес предизвикаха и думите на бившата певица Елена Паришева.

„Ох, Мондиии…много искам да го гледам… но едва ли ще издържа… кураж ,за това силно момиче“, написа съпругата на футболиста Ивелин Попов-Попето.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 921 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook