Клюки от света 

Папараци изловиха влюбената Цеца на Аркан с ново младо гадже СНИМКИ

Най-голямата балканска фолк звезда Светлана Цеца Ражнатович (46) е в емоционална връзка с Богдан Срейович (38) от Белград. Що се отнася до Цеца, става въпрос за нещо изключително, тъй като се знае, че тя рядко разкрива подробности от личния си живот.

Според източник, близък до двойката, запознанството се е случило на рождения ден на нейна приятелка и след няколко седмици запознанства те са започнали романтична любовна връзка.

Първата среща на Цеца и Богдан се състояла в нощта на рожден ден в ресторант в Белград. След това чрез общ приятел те се видели няколко пъти и се зародила симпатия. От Нова година те започнаха да излизат заедно на публични места, където също бяха жертви на папарашки снимки, направени в ресторант.

Между другото, Богдан е в индустрията на хотелиерството и кетъринга от много години и е доста успешен в работата си. Той има един брак зад гърба си, разведен е от почти пет години, а дъщеря му Искра е центърът на света му. Бившата му съпруга Зорана Тасовац вече има връзка с певеца Саша Ковачевич. Зорана и Богдан се разведоха преди 5 години, а красивата брюнетка има връзка със Саша от 3 години.

Папараци вече заснеха как Цеца и новото й гадже се целуват на публично място. По този повод сръбските медии се свързаха с Цеца, но тя отговори кратко: „Не искам да коментирам личния си живот. Сбогом,“ каза накратко тя.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook