Клюки от България 

Пълен шаш в „Като две капки вода“! Рачков удари брутален шамар на Мария Игнатова пред цяла България! Награби Хилда Казасян и… (СНИМКИ)

Ударно започна снощното издание на  шуто „Като две капки вода“. При представянето на журито водещият Димитър Рачков се награби с вечно усмихнатата Хилда Казасян. След като в по-миналия епизод на „Като две капки вода“ Златка Райкова се сгоди за дългогодишния си приятел Георги и попари мераците на свободния водещ Димитър Рачков, той на шега започна да си търси друга булка.

На предния лайв той предложи брак на Хилда Казасян с думите: „Ти не си моя последен влак, но аз съм твоя“. Тя обеща да си помисли над предложението, за да проведе два разговора с приятеля си Пламен, който по думите й я обича, и тогава да даде категоричен отговор на Рачков. Скандалната му раздяла с Мария Игнатова далеч не остана не забелязана от аудиторията и от няколко месеца нито един от двамата не е афиширал официални отношения с друг човек.

Сега актьорът представи музикантката като Хилда Рачова Казасян и директно се нахвърли да я целува. В този момент публиката изригна и започна бурно да ръкопляска. Едва ли разкрепостеното държание на Димитър Рачков, който се натиска в праймтайма на телевизията на всяка атрактивна жена, се харесва на Мария Игнатова, за която се говори, че все още изпитва чувства към него. В хода на предаването шоуменът отново се развихри, като отиде до Хилда и отново я разцелува страстно.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 465 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook