Клюки от България 

Пълен шаш! Лъсна цялата истина за „Пиленцата от Монако“, оказаха се… СНИМКА

Скандалните „Пиленца от Монако“ Боби и Нина, които будят само смях и съжаление сред „почитателите“ си, се оказаха доста жалка и измислена картинка.

Наш репортер попадна на шокираща снимка на Нина, която показва нейната същност и доколко може да се причисли в категорията на „ВИП“ персона, за каквато претендира, че е. Появи се и информация за нейното семейство от Хисаря, която ще ви изненада.

Шокиращата снимка на Нина е направена от нейна съседка, с която е пътувала в автобуса от Хисаря към Пловдив. Нина Пиленцето се качила в 8 часа на рейса, което противоречи изцяло на нейните представи за „ВИП“ и „ЛУКС“.

В Хисаря е била при родителите си, които се оказаха доста начетени хора. Майка й е учителка по английски език, а баща й – готвач. Но Нина никога не е имала хубава слава в родния си град. Чантите и дисагите ясно показват, че имало какво да вземе от мама и тате, за да преживеят по време на следващата си ЛУКС почивка.

Шокиращата снимка на Нина от автобуса породи забавни коментари в мрежата. „Сега вече и ние сме „вип“, защото също се водим в автобус“, „Имаше ли червен килим на автогарата и на стълбите на рейса“, „Африканците продават такива чанти на килограм във Франция. Личи си, че е менте. Прилича на мушама“, са само малка част от забавните коментари.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 108 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook