Клюки от България 

„Пайнер” се разпада! Големите звезди бойкотират шефа си (Всичко за скандала)

В големия концерт на „Пайнер”, който е обявен за 3 ноември няма да участват най-големите звезди на компанията, пише „Галерия”.

Това разколебава почитателите на лекия жанр дали изобщо си струва да ходят на събитието, защото в него ще вземат участие само прохождащи изпълнители.

Фики Стораро се оправда с турне в Щатите, макар че и двете събития са планирани отдавна и той е имал възможност да нагласи датите така че да присъства и на двете събития.

След Фики бомба хвърли и Емилия. Тя не даде обяснения за причината, но отбеляза, че е заета с нови проекти. Не пропусна да подчертае, че е в прекрасни отношения с продуцентите си, но смята, че след 20 години във фирмата може самостоятелно да преценява кое е полезно за бъдещето й.

Най-шокиращо е отсъствието на Преслава от списъка. Никой така и не разбра какви са мотивите за това решение. Феновете й се чудят с какви ангажименти е заета, след като наскоро пусна дуетно парче с Галин и чисто нов албум. Говори се, че Преслава е отказала участие,м за да не се засича с Галена. Освен това страстите около новия й нос не са утихнали и в социалните мрежи й се подиграват , че е станала като близначка на Галена.

Отсъствието на големите звезди от концерта повдига въпроса какво се случва в „Пайнер”. Повече от ясно е, че Митко Димитров отдавна не може да контролира по-известните си изпълнители, а за да покрият тяхната липса, на предстоящото събитие ще пеят младите му открития. Те обаче няма да запълнят липсата на популярните си колеги, нито на Коцето, който също напусна компанията на Пайнера , а винаги взривяваше публиката.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 20 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook