Клюки от света 

Падна шокираща тайна за Кейт Мидълтън и принц Уилям

Експерт по езика на тялото направи шокиращо разкритие за британското кралско семейство. Той разгада огромна тайна, свързана с принц Уилям и любимата му херцогиня на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Джуди Джеймс успя да стигне до неочаквани за всички изводи на базата на няколко фотографии на херцогът и херцогинята на Кеймбридж. Оказва се, че те говорят много повече, отколкото предполага който и да е.

Според Джуди Джеймс е ясно, че главата на семейството и този, „който командва парада у дома” е именно Кейт, а не Уилям. Тя изтъква 5 доказателства за този според нея безспорен факт.

„Кейт изглежда уверена, когато е на събитие, докато Уилям просто изглежда щастлив и я наблюдава”, казва експертката.

„За разлика от баща си, за когото се казваше, че ревнува принцеса Даяна, Уилям се чувства комфортно в компанията на съпругата си навсякъде. Кейт обаче не засенчва принца на публични места и така поддържа баланса между тях”, казва още Джеймс.

През февруари кралската двойка се появи на червения килим на наградите „Бафта”.

„Измъчената усмивка на Уилям, положението на раменете и ръцете му говори за срамежливост и смущение. Той не обича да е под светлините на прожекторите. Кейт пък върви малко – напред, а наклонът на тялото й говори, че тя поема инициативата”, коментира експертът.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 33 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook