Горещо 

Ответен удар! За да си върне детето Джулиана Гани нае…

Ситуацията между Джулиана Гани и Илиян Найденов става все по-военна, ако съдим по това, което правят и двамата. След като стана ясно, че фитнес инструкторът е взел сина си и не иска да го връща на майка му, тя пък на свой ред нае трима адвокати, за да си го върне по съдебен път и които да защитават интересите й в съда по време на развода.

Основното, което силиконката иска е да спечели попечителството над детето. „Към момента аз съм в Пловдив, Давид – в Монтана“, уточни носителката на еротичния приз „Мис Силикон“, която не се е виждала със сина си след разразилия се скандал с баща му.

В Монтана малкият е при баща си, а Гани категорично отказва да отиде там. Как ще се развие ситуацията помежду им, много скоро ще стане ясно, пише „Телеграф“.

Припомняме, че до скандала между Гани и Найденов се стигна, след като тя го обвини в изневяра. В социалните мрежи силиконката сподели шокиращи чатове, от които става пределно ясно, че вече бившият й кани други жени в семейното им гнездо, докато тя работи зад граница. И вече е ясно, че основната борба сега между двамата е детето.

Блондинката няколко пъти заяви, че ще направи всичко необходимо, за да отгледа и възпита сина си. А заради внесените документи за развод и предстоящите дебати тя ще преустанови за известно време интервютата, за да не пречи на съдебния процес.

В момента за звездния наследник се грижи основно неговата баба и майка на Илиян.

Освен за детето обаче, Джулиана и Илиян ще воюват и за жилището, в което живееха доскоро. По-рано Джулиана сподели, че ще настоява той да се изнесе, за да има къде да живеят тя и Давид. Двамата имат и закупен апартамент на зелено, който все още не е готов и чиято съдба не е ясно към момента.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 128 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook