Lifestyle 

Отрупаха Лили Иванова с икони, играчки и цветя за юбилея

Цяла седмица всенародната любимка получава поздравления и подаръци. Започна да ги приема още преди именния си ден Цветница и така на практика сля двата празника.

И за да бъде истинска троица от празници, те ще продължат и с Великден. В това тройно празнично обединение Лили видяла знамение свише, че годината за нея ще е бляскава и че й предстоят още безчет прекрасни срещи с любовта на народа, писа „Телеграф“.

Традиционно, както и сега, за всякакви празници и най-вече за рождения си ден примата на естрадата получава луксозни кутии с шоколад. Той е предимно ръчна и бутикова изработка, а направата му е специално за повода. И сега Лили е затрупана с такъв шоколад, идващ от австрийски и белгийски работилници.

Този път се наблюдава и разнообразие в цветята. Досега примата бе дарявана предимно с букети от бели цветя, защото тя неведнъж е подчертавала, че те са й любимите. Но за тези три празника тя е обсипвана и с всякакви пролетни китки, някой набрани директно от градината на почитателите или от полето, което я трогвало още повече.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 177 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook