Клюки от света 

Остарява като хубавото вино: Виж Освалдо Риос на 60 СНИМКИ

Освалдо Риос, който изгря на звездния небосклон в сериала „Касандра”, на 25 октомври стана на 60 г. По случай рождения си ден пуерториканският актьор призна, че през леглото му са минали много жени, но италианките и българките са едни от най-красивите и добрите любовници.

Отдавна се знае, че известни нашенки са се поддвали на чара на Освалдо в миналото. Една от тях е оперната певица Весела Нейнски, която никога не е отричала, че е била в отношения с него.

Преди няколко години обаче актьорът изчезна за известно време от светлините на прожекторите. Той стана жертва на тежко заболяване от рак на простатата и на два пъти успя да го пребори. В момента е в поредна ремисия, предават от hotnews.bg.

Рождения си ден Освалдо отпразнува с лъскаво парти, на което събра най-близките си. Сесксимволът духна свещичките, а феновете му установиха от снимките, че годините му личат единствено на цифрите на тортата.

А в социалната мрежа красавецът написа, че благодари на всички за живота си, изживян като приключение и изпълнен с незабравими преживявания.

От снимките на мачото, който покори много жени по целия свят се вижда, че той остарява като хубавото вино.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 54 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook