Риалити 

Още един участник изхвърча с гръм и трясък от Hell’s Kitchen

Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Шеф Ангелов я изпрати с аплодисменти и призна, че се гордее с нея, защото човек трябва да се предизвиква и да учи през целия си живот.

Преди това, номинираните Гичка и Божидар се изправиха един срещу друг в изключително забавен и отговорен кулинарен дуел. Двамата имаха един час, за да приготвят точно 15 порции, които да бъдат оценени от най-взискателното жури – талантливите дечица от детски хор „Пим Пам“. След дегустацията, оценката бе повече от категорична и Гичка стана победител от дуела.

Победата на Гичка ѝ даде невероятната възможност да изпрати един от своите съотборници в синия отбор и да вземе при червените един от мъжете. Тя избра да постъпи емоционално и изпрати Нина, а Филип се озова в червената кухня.

Напрежението от решаващата за седмицата вечерна резервация бе допълнително подсилено и от специалните гости в ресторанта – Стоянка Мутафова, дъщеря ѝ Муки, Христо Мутафчиев и цялото му семейство.

След малко несигурен старт, капитаните и на двата отбора успяха да вземат правилните решения и издадоха перфектно всичките си поръчки, а ВИП гостите останаха изключително доволни от вечерята.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 183 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook