Горещо 

Огромна трагедия! Загина синът на един от братята Диневи

Снощи загина големият син на строителния предприемач Йордан Динев от Свети влас – 20-годишният Иван, съобщава Флагман.бг.

Шофирал е Ауди А4 с бургаска регистрация – А 14 20, синкаво на цвят, което получил като подарък от баща си в деня, в който взел и книжка – само преди 20-тина дни.

Около 23:30 часа Иван е летял със шокиращите 250 км/ч по АМ „Тракия” в посока от Бургас към София. При отбивката за Чирпан, на км 215, на пътното платно излиза автомобил БМВ, управляван от М.С. от Стара Загора.

Иван е успял да намали до 190 км/ч, но това не е било достатъчно, за да овладее автомобила и се е забил в мантинелата, като автомобилът е помлян напълно и тялото му е останало вътре. Викана е на помощ пожарна, за да извадят тялото. Има щети и по БМВ-то, откъдето също чрез рязани на врати са извадили шофьора, но той се е разминал с леки наранявания.

Всичко това написа братовчедът на Иван – Георги, който е син на Динко Динев – по-големият брат на Йордан Динев, цитиран от медията.

В Свети влас и Несебър към момента все още никой не знае за огромната трагедия, която е сполетяла най-влиятелната фамилия в Югоизточна България.

Самият Георги Динев е бил свидетел на случилото се с братовчед му. Момчето е пътувало с охраната им в автомобил, който се е движил непосредствено след Иван. Опитвали са се по някакъв начин да го защитят и да предотвратят ужасния завършек на тази нощ, по чудо в която не загина и друг човек.

Двамата братовчеди били на гости у майката на Иван – Зорница в Несебър. Около 22 часа Иван много се ядосал, защото приятелката му не отговаряла на обажданията му. Това било причината той да се качи внезапно в Аудито и да потегли към София, за да я търси.

Йордан Динев е в чужбина и е известен преди минути за случилото се с детето му.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 745 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook