Клюки от България 

Огромна драма с Джина от ТРАМВАЙ №5

Певицата Джина Иванова, солистка на легендарната диско група „Трамвай №5“, се ожали, че са й окрали цветята от градинката пред блока. Този път растенията, които били откъснати, са нарциси и зюмбюли.

„Не е за първи път“, каза пред „Телеграф“ звездата. Оказа се, че всяка поредна година на певицата Джина Иванова й крадат цветята пред входа.

Джина не приема постъпката на извършителите за нормална. „Ядосвам се много, защото обичам цветята и се грижа за тях с радост – каза тя и допълни: – Всякакви цветя засаждам, събирам ги от различни места. Най-вече от моя роден край – Велико Търново. И в момента има много, които чакам да пораснат през пролетта. Първи ще бъдат лалетата. Миналата година като по чудо лалетата оцеляха, дано и тази година е така“.

През зимата певицата успяла да се порадва на кокичетата си, защото никой не ги съсипал за разлика от другите цветя. „Миналата година ми обраха и божурите, на които толкова се радвах. Чак ми се искаше да си откъсна малко от тях и да ги сложа във вазата, за да им се радвам и вкъщи. За жалост някой друг е имал същото желание като мен, но беше откъснал всичките и така и не успях да им се насладя“, разказа Иванова. Вчера тя отпразнува рождения ден на малката си дъщеря Мартина, която също като нея се изявява на музикалната сцена, а днес прави празнична торта и за мъжа си. Основателят и китарист на легендарната рок група Иван Иванов-Джон също празнува рожден ден.

Източник: blitz.bg

 

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook