Горещо 

Официално: Ани Салич и Сотир Цацаров са двойка!

Ани Салич и Сотир Цацаров са на почивка на остров Корфу. В неделя на летището на малкия гръцки остров, докато чакат паспортна проверка, двамата правят впечатление на читател на в. „България Днес“, който е изпратил и снимките.

Мъжът е бил впечатлен приятно от двойката, която заедно с него пътувала с лоукост компания, придружена вероятно от дъщерята на телевизионната водеща, Хана. Ани Салич и Сотир Цацаров дисциплинирано изчакали реда си най-отзад на опашката след останалите пътници. Читателят направил снимките, докато двамата очакват багажа си.

За лятното пътуване 53-годишната тв звезда е избрала за вероятно първата обща почивка с 56-годишния юрист тематичен морски тишърт, а 55-годишният Сотир Цацаров е заложил на спортна риза в райе.

В краткия мейл, който придружава фотосите, човекът, направил снимките, пише, че двойката била в прекрасно настроение и това личало в усмивките и милите жестове помежду им. Бившият главен прокурор и шеф на комисията „Антимафия“ непринудено търси документи в раницата на своята половинка под погледа на нейната дъщеря.

Кадрите от летището в Корфу потвърждават публикации за връзка между един от най-добрите ни юристи Сотир Цацаров и обичаната от зрителите Ани Салич. „България Днес“ е потърсила потвърждение за автентичността на снимките, задавайки въпроса в главна прокуратура, където Цацаров ръководи звено за анализи във Върховната касационна прокуратура, и в Нова телевизия, където Салич води централните новини, дали са в отпуск. И от двете места са отказали да отговорят, позовавайки се на това, че става дума за лични данни, но прокурори обяснили, че не са виждали Цацаров от началото на седмицата, а Ани Салич в последните няколко дни не води новините на Нова тв.

Неотдавна стана ясно, че Цацаров е в процедура на развод със съпругата си Меглена, а по същото време тв водещата, която отдавна живее сама с двете си деца, обяви, че има нов спътник до себе си.

Близки на двойката, която вече живее заедно, искрено подкрепят тяхната връзка. Споделят, че двамата са видимо щастливи, спокойни и взаимно хармонично се допълват.

Ани Салич освен с журналистика се занимава от години и с благотворителната кампания на Нова телевизия Game Changers – Промяната. Водещата е един от „Достойните българи“ от големия проект на „24 часа“ и е посланик на добра воля на УНИЦЕФ от 2007 г.

За широката публика Цацаров е познат със своя задълбочен интерес към историята и с невероятно чувство за хумор и самоирония.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 805 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook