Клюки от България 

Очевидец на екшъна: Явор Бахаров налагаше Рая Пеева! Актрисата обаче отрича инцидента

Явор Бахаров е налагали и скубал на улицата актуалната си половинка – актрисата Рая Пеевa.

Това твърди пред „Телеграф“ очевидец, който е спасил момичето от юмруците на актьора и е повикал полиция в нощта след националния празник 3 март. Той е единственият свидетел на инцидента.

Когато пристигнали ченгетата и сложили белезници на Явор, те останали с впечатление, че скандалът е с бивше гадже на актьора, но по снимка свидетелят разпознава актуалната му половинка Рая. След като медиите раздухаха скандала, Рая Пеева публикува в профила си във фейсбук фото как се целуват с Бахаров. Снимката бе придружена с текст, че случката е силно преувеличена.

„Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена, нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, обичаме се, обичайте се и вие.“

Тези изявления звучат смешно на фона на официалното потвърждение от СДВР.

“Сигналът касае възникнал скандал между две лица. Отзовава се екипът, след което следва неизпълнение на полицейско разпореждане и в тази връзка лицето е задържано, съпроводено с оказване на съпротива на орган на власт. Отведено е в Първо районно, наложена му е мярка 24 часа, прокуратурата – за 72 часа. След внесено споразумението в съда, се е признал за виновен и му е наложено наказание „пробация“, каза директорът на СДВР, старши комисар Георги Хаджиев.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 55 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook